Vlotter zet de schouders onder een wetenschappelijk onderzoek dat kadert in de ontwikkeling van de sociale economie binnen onze regio.  

Via een enquête die in samenwerking met de Antwerp Management School tot stand kwam, willen we te weten komen hoe u over (samenwerken met) sociale economie denkt.

Hoe kent u ons, hoe evalueert u bestaande samenwerkingen of onder welke voorwaarden zou u overwegen om (meer) met maatwerkbedrijven samen te werken?

Wij zijn daarom zo vrij een kwartiertje van uw tijd te vragen om via deze link de professioneel opgestelde en wetenschappelijk onderbouwde vragenlijst in te vullen.

U vindt de enquête hier.

De gegevens worden gecentraliseerd bij de onderzoekers van de Antwerp Management School en zullen achteraf worden geanalyseerd en worden ontsloten.

U zult merken dat discretie en anonimiteit gegarandeerd zijn.

Tijdens de enquête worden uw mailcoördinaten opgevraagd, we delen deze informatie niet met derden, deze gegevens worden enkel gebruikt om de resultaten van de bevraging te delen met de verschillende respondenten.

De vragenlijst maakt deel uit van een groter onderzoek , mocht u al samenwerken met verschillende maatwerkbedrijven dan is het mogelijk dat u deze uitnodiging meer dan één keer ontvangt.

Enkele bedrijven zullen diepgaander geïnterviewd worden en de betrokken wetenschappers zullen een aantal goede praktijken onderzoeken en documenteren.

Finaal willen we met andere collega’s bekijken hoe we meer synergiën kunnen ontwikkelen tussen reguliere bedrijven en maatwerkbedrijven.

Wij danken u bij voorbaat voor uw deelname en wie weet ligt in de toekomst een goede samenwerking, waar we samen alle beschikbare talenten aan een geschikte job kunnen helpen, in het verschiet.